S.M.O.K.

Forum Sujuszu S.M.O.K.

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#1 2009-02-20 10:02:21

CDragon

Administrator

Punktów :   

Poznajmy się

Wątek integracyjny. Każdy może napisać cos o sobie, a że zawsze jest tak, że ktoś musi zacząć, więc może ja.

Na imię mam Kajetan jestem z Krakowa i mam 25 lat. Interesuje sie motoryzacją (zwłaszcza Subaru), rajdami samochodowymi (staruje w KJS'ach) oraz komputerami. w traviana gram od 2-ch lat. i trochę czasu tu z Wami spędzę.

Smok Smoczysław ze Smoczego Grodu ;P

#2 2009-02-20 11:13:38

aniazet81

Moderator

Punktów :   

Re: Poznajmy się

A więc kolej na mnie...Mam na imię Ania, mam 27 lat i mam nadzieję , że nie jestem tu najstarsza Pochodzę i mieszkam w Kołobrzegu. Jestem po studiach pedagogiczno - resocjalizacyjnych, tak więc oaza spokoju i bezkres wyrozumiałości oczywiście tylko do czasu...bo jako zodiakalny Byk, również potrafię zajść za skórę Moim oczkiem w głowie jest 6letnia  córeczka, która zajmuje praktycznie cały wolny czas.  Bardzo lubię jeździć konno, ale ostatnimi czasy, mało się temu poświęcam. Dużo czytam,począwszy od thrillerów, literaturę obyczajową , po poradniki i książki naukowe (szczególnie ostatnio te traktujące o końcu świata w 2012 r ). Jestem zapalonym wędkarzem (?)wędkarką ?? zaraził mnie tym mój narzeczony. Poza tym lubię podróże, szczególnie górskie wycieczki...muzyka , kino .... bilard i kręgle ) Dużo tego mogę wymieniać... Po prostu , staram się być kobietą aktywną. W Travianie jestem od niedawna, początkowo przyglądałam się grze mojego kuzyna, który zaraził mnie tą strategią...
I póki co zamierzam dobrze się z Wami bawić i dotrwać do naszego zwycięstwa

Kiedy przeskoczysz, to i wtedy nie mów hop. Zobacz najpierw w co wskoczyłeś.

#3 2009-02-20 15:16:38

sebastiangggggg

Gość

Mam na imię Sebastian mam 13 lat i mieszkam w Lublinie.Interesuje sie sportem a zwlaszcza pilka nozna i koszykowka.Gram w kosza.W traviana gram od stycznia tego roku i na to wyglada ze jeszcze z 5 lat pogram:)

#4 2009-02-20 15:46:25

mery1995

Nowy użytkownik

Punktów :   

mam na imię Marysia mieszkam w Dobczycach mam 13 lat chodzę do  pierwszej gimnazjum interesuję się sportem a najbardziej piłką siatkową i piłka ręczną  chodzę do klasy sportowej

#5 2009-02-20 16:53:13

wojak93

Gość

Ja chodze do 3 gimny, mieszkam w Lublinie, chodź dużo czasu spędza poza miastem, bo tak lubie.
Interesuje sie samochodami, sportem motoryzacyjnym, ostatnio nawet off-roadem, może dlatego że sam mam terenówke, no ale jakoś tak mi sie spodoało. No i to jest najważniejsze o mnie. :PpPpPpPpP

#6 2009-02-27 12:55:22

k21utio

Użytkownik

Punktów :   

Witam witam na imie mi jasiek ale ogolnie utarło sie "jachu"  zaocznie studiuje budownictwo pracuje ile tylko sie da stad mozliwe kilkudniowe przerwy badz nieobecnosci mieszkam kolo wroclawia interesuje sie literatura fantastyczna i fantastyczna naukowa grywam w bilarda darta i w siatkowke  to tak po krotce... jesli chcecie sie  dowiedziec czegos wiecej po prostu napiszcie...

pozdrawiam j.

Stopka forum

RSS