Forum Sujuszu S.M.O.K.
Gość
Moglibyśmy spróbować zawrzeć przymierze z sojuszami "seri" #temp np #tebm B. Są to bardzo wpływowe sojusze, my byśmy mieli korzyści jak i oni...
Dzieki za info, będę próbowała jeszcze dzisiaj paktować z nimi. Podam informację zwrotną jak tylko coś zdołam ustalić. Trzymajcie kciuki
Gość
ja bym jeszcze doradzil B3p ale jak chcecie dobrzi sa
Gość
Proponuje zerwanie paktu o nieagresje z sojuszem SS
Nie ma z tego rzadnej korzyści a byli by dobrymi farmami.
Są 3 członkowie sojuszu SS koło mnie i dopuki nie zawarliśmy z nimi paktu dostarczali mi po 15000 surowców dziennie.
proponuje zrobic cos z LOST.BR+ - Dru+ZT BR3 ; gigaman z wszystkich 10ciu elemanii robi masakrę moze uda się jakoś choc trochę złagodzic jego masakrę na nas... co wy na to? czekam na poparcie sojuszu i próbę rozmowy z tym gosciem...
pozdrawiam j.
Gigaman też robił masakrę w mojej osadzie Wybił mi wojo i 2 osadników!
I po raportach wojennych widziałam ,ze Was też co chwile najeżdża! Wczoraj napisałam do niego mało pokojowy list
bo tak byłam wściekła ...(żadnych wulgaryzmów oczywiście).. I chyba go coś ruszyło. Wymieniliśmy jeszcze parę maili, a dzisiaj zaproponował mi pomoc i ochronę
Oczywiście wykorzystam tę sytuację , będę chciała by zostawił nasz sojusz w spokoju. I postaram się wymusić na nim przynajmniej jakiś czas w pokoju
Napisał mi , że ktoś mu wybił wojo w pień . Wojo , które tworzył od 3 miesięcy..i to powód jego agresji.
Jeśli chodzi o sojusz, do którego należy gigaman...cóż ...to ciężki orzech...